Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

Tenhults Pressgjuteri i Småland producerar pressgjutna detaljer för tillverkningsindustrin. I sin senaste satsning på personalen valde man Linkura som ny partner.

Efter inledande diskussioner om kundens utmaningar tog vi tillsammans fram ett anpassat upplägg. Vårt samarbete satte sedan igång på riktigt för personalen med en inspirationsdag med föreläsning och enkätstationer. Varje medarbetare fick då fylla i en enkät och fick tydlig återkoppling på sitt hälsoläge.

Utifrån första dagens resultat gick ett urval vidare och genomförde en Livsstilsanalys. Under tre dagar mättes livsstilen med Linkuras unika Livsstilsmätare och webbverktyg. Varje person fick personlig feedback från en av Linkuras coacher. Med sig hem fick de en genomlysning av sin livsstil i form av en rapport.

I en första omgång startade sedan de personer med mest behov och motivation upp sin personliga Livsstilscoaching. Tillsammans med en av Linkuras coacher sattes mål upp och arbetet med att förändra livsstilen är redan i full gång!

“Väldigt spännande att få jobba med en innovativ partner som vågar tänka nytt och som jobbar med livsstilen när vi satsar på vår viktigaste resurs, personalen.” – Lillemor Bäckeper, Friskvårdsansvarig på Tenhult Pressgjuteri

Både ledning med friskvårdsansvarig i spetsen och personalen är mycket nöjda med Linkura som partner.

“En riktig aha-upplevelse att få en total genomlysning av min livsstil, att det var så här hade jag ingen aning om!” – Anställd på Tenhults Pressgjuteri

Kontakta gärna kundansvarig Johan Gunnarsson om du har frågor eller vill veta mer om hur Linkura kan hjälpa er personal till en bättre livsstil.