Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

Jacobs Sverige AB väljer Linkura som samarbetspartner i en satsning att öka hälsotalet hos deras medarbetare med hjälp av Linkuras Livsstilsprogram.

Jacobs Sverige AB driver komplexa EPCM-projekt från sitt kontor i Stenungsund. Jacobs Sverige AB är en del av Jacobs Engineering Group som har har 66 000 anställda i över 30 länder. I Sverige finns cirka 70 anställda.

– Vi tycker det är fantastiskt kul att samarbeta med Jacobs i deras satsning. Vi vet att det är väldigt viktigt att vara skärpt i sådana stora ingenjörsprojekt som Jacobs driver och att vara i god hälsa är en förutsättning för att kunna prestera. Genom att satsa på människovärden kan medarbetarna och företaget leverera ännu bättre resultat, säger Johan Gunnarsson, VD på Linkura.

Om Linkura
Linkura är ett entreprenörsdrivet företag, sprunget ur miljön kring Linköpings universitet, som har skapat en modell för hälsovård som kombinerar analys med rådgivning och uppföljande fysiska åtgärder som blandas med det senaste inom teknik. Med ett helt nytt Livsstilsprogram erbjuds ett modernt verktyg för de arbetsgivare och anställda som vill åstadkomma en sundare, trevligare och mer produktiv arbetsplats. Med en mätbar process läggs resurserna där de verkligen gör nytta.

För mer information
Johan Gunnarsson, VD på Linkura
08-400 260 72
johan.gunnarsson@linkura.se