Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

I senaste numret av Postens tidning Du & Co pratar docent Terrence Brown om vad som krävs för att bygga ett framgångsrikt företag.

– Förr var det upptäcktsresande som var våra hjältar, i dag är det entreprenörer, men det blir inte en bra story om du visar upp alla tillkortakommanden. Och det är synd för det ger en falsk bild av företagande. Det framstår som något lätt, vilket gör att många tror att det är dem det är fel på när företaget stö­ter på problem. Trots att det är något helt naturligt.

Det här är något som vi ser stämmer in i vad man än vill göra, oavsett om det är företagsbyggande eller förändring av sin personliga livsstil. Det är viktigt att våga göra misstag och sen lära sig av dem. På så sätt kan man göra bättre nästa gång.

Läs gärna hela artikelserien i Du & Co 4, 2014, där även Linkuras VD Johan Gunnarsson finns med på ett hörn!