På senaste årsstämman i Linkura AB valdes Kicki Wallje-Lund in som ny styrelseledamot.

Kicki Wallje-Lund har erfarenhet från affärs- och verksamhetsutveckling i olika internationella IT-bolag. Kicki verkar idag i sin roll som VD för Wellnet AB med att förenkla och automatisera arbetsgivares arbete inom friskvårds- och hälsoområdet. Genom att kombinera teknik med ett stort urval av friskvårdstjänster har Wellnet bidragit till friskare medarbetare och lönsammare arbetsplatser runt om i Sverige. Man kan lugnt säga att Kicki och Wellnet brinner för innovativa IT-system som skapar hälsa på arbetsplatsen, vilket naturligtvis skapar spännande möjligheter i samverkan med Linkura.

– Det känns riktigt bra att välkomna Kicki till Linkuras styrelse. Hon kompletterar vår kompetens mot den angränsande friskvårdsbranschen, har ett starkt nätverk och bidrar med stor kunskap kring förändring och IT-utveckling i frågor som rör friskvård och välmående, säger Anders Pernes, styrelseordförande Linkura.

Kicki Wallje-Lund är grundare av Wellnet och har varit VD för företaget sedan 2005. Wellnet är Sveriges främsta förmedlare av tjänster inom hälsa och friskvård och har revolutionerat marknaden med en modern teknikplattform för hantering av friskvårdsbidrag genom att skapa en marknadsplats för arbetstagaren att handla hälso- och friskvårdstjänster utan krånglig kvittohantering och administration för arbetsgivaren.

Styrelsen i Linkura AB består därmed av Anders Pernes (ordförande), Pär Carlshamre och Kicki-Wallje-Lund.