Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

Vi på Linkura vill bjuda in dig att delta på vårt nya spännande frukostseminarium.

Stressen från den ljusa sidan

Lär dig hantera livspusslet och använd stressen som en resurs.

Samhällsutvecklingen de senaste 20 åren har inneburit en väsentlig förändring av kraven på individen, med högre takt i arbetslivet och större krav på den enskilda människan. Du ska leva med din kropp varje dag resten av livet. Det kan vara både en möjlighet och ett besvärande faktum. Det finns egentligen inte några måsten – det är bara du själv som kan välja stil på livet.

Alla människor kan periodvis ha det mer stressigt än vanligt, och de flesta klarar av det om livet lugnar ner sig efter ett tag. Men med för mycket stress och för lite återhämtning mår man sämre. Därför är det bra att lära sig att hitta en balans mellan krav i tillvaron och de egna möjligheterna att klara av dem.

Du får konkreta tips och råd och får prova på övningar som hjälper en hantera stress och få den återhämtning du behöver.

Talare

Christina ”Tinna” Berglund är Hälsopedagog med över 20 års erfarenhet inom hälsa- och livsstilsområdet och har både arbetat inom kommun, större företag och som egen företagare. De senaste åren har hon arbetat inom företagshälsovården med livsstilscoachning individuellt och i grupp, föreläsningar, drivit olika rehabiliteringsprojekt och arbetat med olika förebyggande insatser för att undvika stress och sjukskrivningar på arbetsplatser.

Maria Eriksson är Friskvårdspedagog och har över 10 års erfarenhet att jobba med beteendeförändringar inom livsstil och hälsa. Maria har lång erfarenhet från företagshälsovården att arbeta hälsofrämjande och förebyggande gentemot företag och jobbar idag aktivt med inspirationsföreläsningar för grupper och coachning av individer.

Tid och plats

Torsdagen den 17 september 2015. Kl 07:30-09:00 (frukost serveras från 07:30, seminariet börjar kl 08:00). Clean Tech, Gjuterigatan 1, Linköping

alternativt

Fredagen den 18 september 2015. Kl 07:30-09:00 (frukost serveras från 07:30, seminariet börjar kl 08:00). Kammarforum i Norrköping, Dalsgatan 13, Norrköping

Passar ingen av dessa tider? Vi håller också seminariet i Stockholm

Anmälan sker till

gustaf.hansen@linkura.se

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras med 450 kronor (exklusive moms). Observera att antalet platser är begränsat. Anmäl dig senast den 14 september.