Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

Vi på Linkura vill bjuda in dig att delta på vårt nya spännande frukostseminarium.

Stressen från den ljusa sidan

Lär dig hantera livspusslet och använd stressen som en resurs.

Samhällsutvecklingen de senaste 20 åren har inneburit en väsentlig förändring av kraven på individen, med högre takt i arbetslivet och större krav på den enskilda människan. Du ska leva med din kropp varje dag resten av livet. Det kan vara både en möjlighet och ett besvärande faktum. Det finns egentligen inte några måsten – det är bara du själv som kan välja stil på livet.

Alla människor kan periodvis ha det mer stressigt än vanligt, och de flesta klarar av det om livet lugnar ner sig efter ett tag. Men med för mycket stress och för lite återhämtning mår man sämre. Därför är det bra att lära sig att hitta en balans mellan krav i tillvaron och de egna möjligheterna att klara av dem.

Du får konkreta tips och råd och får prova på övningar som hjälper en hantera stress och få den återhämtning du behöver.

Talare

Pernilla Andersson är Hälsopedagog och har 20 års erfarenhet med beteendeförändringar inom livsstil och hälsa. Pernilla har mycket lång erfarenhet att arbeta hälsofrämjande och förebyggande i långsiktiga projekt gentemot företag som bland andra LRF, Pfizer och Arbetsförmedlingen. Pernilla är huvudcoach på Linkura och utöver att coacha och föreläsa leder hon arbetet med metodutveckling för förebyggande av stress och andra livsstilsrelaterade områden.

Tid och plats

Torsdagen den 24 september 2015. Kl 07:30-09:00 (frukost serveras från 07:30, seminariet börjar kl 08:00).

alternativt

Fredagen den 25 september 2015. Kl 07:30-09:00 (frukost serveras från 07:30, seminariet börjar kl 08:00).

Adress: Open Café, Valhallavägen 79, Stockholm

Anmälan sker till

gustaf.hansen@linkura.se

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras med 450 kronor (exklusive moms). Observera att antalet platser är begränsat. Anmäl dig senast den 21 september.