Under hösten kommer Linkura att leverera sitt Livsstilsprogram till två siter av TNT Express Sverige, med målet att leverera vidare på ytterligare två siter under våren.

TNT är ett globalt fraktbolag som varje år transporterar över tre miljoner försändelser till och från Sverige. De har ett komplext logistiksystem vilket kräver allt från chaufförer till call-centers för att allt ska gå ihop. Med såna varierande arbetsuppgifter passar Linkuras individuellt anpassade Livsstilsprogram perfekt. Där andra insatser har svårt att passa alla i organisationen kan Linkura erbjuda alla de anställda det som passar dem bäst.

– Vi ser fram emot att få arbeta med TNT. Deras företag är särskilt intressant eftersom det är så många olika arbetssituationer. Något man inte tänker på är att det krävs så mycket mer än chaufförer för att få allt att gå ihop. Det är många som arbetar på kontoren för att få logistiken att gå ihop och de har ett påfrestande jobb med hög stress, något som vi hoppas att vi med vår stresserfarenhet kan hjälpa till att hantera, säger Johan Gunnarsson, VD Linkura.