Sv | En
Intresserad? 08-400 260 70

HKScan, även känt som Scan, är Nordens ledande köttleverantör som säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under ett flertal varumärken.

Under parollen “Alla som jobbar på Scan ska ha ork till en aktiv fritid” har Linkura har slutit ett avtal med HKScans verksamhet i Linköping för att arbeta med en grupp anställda för förbättrad livsstil och hälsa.

Under 1,5 år kommer Linkura levera föreläsningar, Livsstilsanalyser, coachning i grupp och individuellt samt träningstillfällen för extra motivation. Med hjälp av Linkuras Livsstilsmätare kommer vi kunna följa gruppens hälsa för att se utvecklingen under projektets gång för att kunna se resultat och öka motivation.