Linkura har vunnit en plats på 2017 års 33-listan!

33-listan är en lista med ”Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag” som sammanställs gemensamt av redaktionerna på tidningarna Ny Teknik och Affärsvärlden.

Listan utses varje år baserat på kriterier om innovation och hur ungt företaget är. Målet med listan är att skapa en mötesplats och ett nätverk för entreprenörer, riskkapitalister, affärsänglar, immaterialrättsexperter, konsulter, forskare, journalister, politiker och tjänstemän. Årets vinnare utsågs och firades på Münchenbryggeriet i Stockholm den fjärde april.

”Ämnet stress berör alla och problematiken är större än nånsin. Att få komma med här ger oss större möjligheter att visa upp hur man kommer tillrätta med problemet,” säger Johan Gunnarsson, VD på Linkura. ”Att bli utsedd till 33-listan är något som alla startups i Sverige vill bli. Det känns väldigt hedrande och framförallt kul att få vara med bland alla dessa spännande och intressanta bolag.”