Det senaste tillskottet till Linkura är Åsa Johansson. Åsa kommer arbeta med försäljning till nya kunder såväl som att utveckla samarbeten med befintliga kunder.

Med över 25 års arbete med försäljning och nyckelord som nytänkande, affärsmässighet och kvalitet som drivkrafter är Åsa en varmt välkommen förstärkning.

Åsa har erfarenheter från en mängd branscher, bland annat medicinteknik. Detta i kombination med frisk- och sjukvårdsutbildning gör att hon har en självklar plats på Linkura.

Åsa, varmt välkommen till oss! Vad lockade dig att börja på Linkura?
-Linkura är ett nytänkande bolag med ett stort hjärta och ett unikt koncept som gör skillnad och underlättar för såväl medarbetare & chefer som för hela företag! Jag ser fram emot att bli en i teamet och jobba för Linkuras mål om nollvision mot utmattning!

Berätta mer om din bakgrund, var det tidigt ett mål att arbeta med försäljning?
-Efter gymnasiet läste jag in undersköteskeutbildning med siktet inställt på att bli fysioterapeut men blev under studietiden tveksam på om yrket verkligen var rätt för mig.
Jag blev erbjuden en praktikplats på Nyman & Schults Affärsresebyrå för ABB Stals anställda och upptäckte där att jag gillade utmaningen att sy ihop kluriga flygförbindelser och hitta skräddarsydda lösningar åt montörer och tjänstemän som reste världen över på kort varsel. Min nyfikenhet för sälj växte och sedan dess har jag arbetat med försäljning i flera olika branscher, bl.a. inom bygg, återvinning & medicinteknik.

Vad är din drivkraft att fortsätta arbeta med försäljning?
-För mig handlar försäljning om mötet med människan, om att få ta del av någons arbetssituation, förstå ett behov eller ett problem för att sedan hitta en bra lösning som underlättar & hjälper. Ibland kan det svårt att ”kliva i någon annans skor” och sätta sig in i andras svårigheter i arbetslivet men samtidigt är det just det som är spännande och utmanande!