Biopharmaföretaget AbbVie stärker sin satsning på medarbetarna och väljer Linkuraprogrammet och Feelgood som partner för detta.

– Spännande att få jobba med detta bolag som ligger i framkant både inom sitt verksamhetsområde och i sitt erbjudande till sina medarbetare säger Viktoria Jacobsson, ansvarig för marknad och försäljning vid Linkura. Abbvie har för tredje året i rad utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place på Works undersökning vilket är lätt att förstå och vi är stolta över att ha blivit utvalda som en del i det fortsatta arbetet med medarbetarna i fokus fortsätter Viktoria.

Programmet tillsammans med Linkura och Feelgood påbörjades under hösten och omfattar den svenska verksamheten och fortsätter under 2018.

”God arbetsmiljö är väldigt viktigt för oss men vi som alla andra måste hela tiden jobba med dessa frågor och stressmätningen ger oss möjlighet att fånga upp medarbetare som behöver verktyg och stöttning” säger Linn Mandahl Skepp, VD för AbbVie Sverige.

AbbVie är ett forskande läkemedelsbolag inom framförallt biomedicin som arbetar för att hitta lösningar på svåra sjukdomar. Abbvie har över 29 000 medarbetare och levererar läkemedel till över 170 länder i världen.