Nu kan du anmäla dig till vårt frukostseminarium tillsammans med Kommuninvest ”Hållbara chefer och medarbetare”. Seminariet är den 9:e februari i Örebro och vänder sig till dig som är ansvarig för eller arbetar med HR i din organisation eller till dig som ledare med ansvar för medarbetare.

Under seminariet kommer vi att prata om hur du kan jobba för att skapa ett hållbart företag med hållbara ledare och medarbetare. Anders Johansson, som är forskningsansvarig hos Linkura och även docent i fysiologisk mätteknik, kommer att prata om den ökande stressen, vad det beror på och vilka fysiologiska faktorer som ligger bakom. Vi kommer även att prata om hur du som arbetsgivare kan arbeta för att leva upp till de allt högre kraven som AFS:en ställer på din organisation.

Avslutningsvis kommer Malin från Kommuninvest att dela med sig av deras resa till en Hållbar vardag. Antalet platser är begränsat så säkra din plats redan nu. Anmälan stänger den 5:e februari. Det här vill du inte missa!

Klicka här för att komma till anmälan…

Varmt välkommen önskar Linkura & Kommuninvest!