Det är många spännande saker som händer när det det gäller Linkuras tjänste- och produktutveckling de närmaste åren och därför behöver vi bli fler. Vår senaste medarbetare är Mattias som börjar hos oss denna vecka.

Mattias kommer främst att arbeta med våra webbaserade verktyg. Tex så jobbar vi just nu med att förbättra våra webbaserade partnerskaps- och coachverktyg samt att skapa ny funktionalitet i våra mobila applikationer. På forskningssidan utvecklar vi coachningsstöd med hjälp av artificiell intelligens applicerad till vår data.

Mattias är utbildad dataingenjör och har flera års erfarenhet av webbutveckling. Mattias kommer närmast från Ateles Consulting AB där han främst har arbetat med e-handelslösningar för olika företag.

Mattias, varför valde du att börjar på Linkura?
– Jag sökte nya utmaningar och Linkura har mycket spännande på gång på utvecklingssidan vilket verkligen lockade mig att börja här.

Varmt välkommen och lycka till Mattias!