Stressen i samhället ökar dramatiskt. Många mår dåligt och går in i väggen. Alltför många jobbar på gränsen till utmattning och presterar varken vad de själva eller arbetsgivaren vill. Myndigheter sätter press på arbetsgivarna att lösa problemet utan att ge verktyg. Branschen domineras av gammalmodiga reaktiva grepp som i princip går ut på att vänta in att människor blir sjuka och sedan hjälpa dem tillbaka i arbete, istället för att undvika sjukdom.

Kommuninvest såg precis detta i sin verksamhet.Medarbetarna upplevde hög stressbelastning och antalet sjukskrivningar ökade.Samtidigt var man väl medveten om att medarbetarna var drivna, ambitiösa och målinriktade. De jobbade mycket och har många aktiviteter och intressen vid sidan av arbetet. Situationen krävde nytänkande.

Under Linkuras seminarium “Hållbara chefer och medarbetare” imorgon 21:a mars på Sky Hotel Apartments kl 16:45 kommer Malin Norbäck från Kommuninvest att berätta om deras resa tillsammans med oss på Linkura.

Har du inte möjlighet att närvara? Då kan du läsa vårt kundcase “En hållbar vardag med Kommuninvest” här istället.

Psst… Om ni inte anmält er och vill komma ändå så hör av er till Viktoria Jacobsson på viktoria.jacobsson@linkura.se så kan vi säkert ordna en plats.