Det senaste tillskottet till Linkura är Per Ullmar. Per kommer in som Linkuras nya Sales Executive och kommer att driva bolagets operativa försäljning. Med lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring med starkt driv kommer Per att stärka Linkuras organisation och blir en välkommen medarbetare.

Per, varmt välkommen till oss! Vad lockade dig att börja på Linkura?
Superspännande produkt/tjänst med tydlig samhällsnytta som jag verkligen går igång på. Den ligger helt rätt i tiden då stress och utbrändhet aldrig varit så aktuellt som nu. Dessutom har jag personlig erfarenhet både då jag själv var snubblande nära att gå in i väggen, men framförallt en nära anhörig som brände ut sig ordentligt och vet hur förödande det är inte bara för den drabbade utan för alla runt om. Om vi på Linkura kan förhindra andra att hamnar där känns det verkligen som vi har en roll att fylla.

Berätta mer om din bakgrund, och varför du jobbar med försäljning?
Född och uppvuxen i sydligaste skåne. Utbildad ekonom från Lund. Bott i Stockholm sedan 2007, och sedan en månad tillbaka ute i Torsby på Värmdö med min sambo Clara och våra två barn Axel sju år och Majken fem. Lång och bred erfarenhet inom framförallt digital försäljning, marknadsföring och kommunikation. Sadlade om ett par år sedan för att jag ville jobba mer dedikerat med försäljning då min rastlösa själ tröttnade på stillasittandet. Gillar ju omväxling och möjlighet att träffa människor, knyta kontakter och se konkreta resultat vilket jag till mångt och mycket anser att försäljning innebär.

Vilken är din drivkraft i arbetet med försäljning?
Just att det är en så viktig del i företagandet. Möjlighet att träffa mycket människor och övertyga dem. Men också att identifiera behov, skapa nytta och inte minst, med ett sådant stort bekräftelsebehov som mitt finns det få roller där resultaten är så definitiva.