MĂ„ndag morgon och vi startar veckan pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt – uppstart hos en ny kund! Vi sĂ€ger hĂ€rmed varmt vĂ€lkomna till LĂ€nsförsĂ€kringar Östgöta, en heltĂ€ckande leverantör inom bank och försĂ€kring. Som ett ömsesidigt försĂ€kringsbolag sĂ€tter man alltid kunden i centrum, pĂ„ alla nivĂ„er. En förutsĂ€ttning för att leverera pĂ„ det löftet Ă€r att samtliga medarbetare mĂ„r bra pĂ„ jobbet.

Kulturen hos LÀnsförsÀkringar prÀglas dÀrför av ord som hÀlsa, mÄngfald och hÄllbarhet. För att sÀkerstÀlla en god hÀlsa bryr man sig alltid om hur varje medarbetare mÄr, bÄde fysiskt och psykiskt. Internt drivs initiativ inom allt frÄn utbildning i stresshantering till roliga informationskampanjer kring varför till och med Charlotte Kalla flÄsar i trappor.

Syreskuld, Àr svaret.

För att ta arbetet till nÀsta nivÄ utvÀrderar LÀnsförsÀkringar nu genom en pilot Linkuras coachningsplattform. Med mottot att ledare Àr viktiga kulturbÀrare och mÄste föregÄ med gott exempel genomförs i ett första steg en pilot pÄ 3 mÄnader med hela bolagets ledningsgruppen. Inom piloten utvÀrderas bÄde det subjektiva enkÀtverktyget, den objektiva mÀtningen av hÀlsolÀget och coachningsupplevelsen.

Vi Àr bÄde stolta och glada att vÀlkomna LÀnsförsÀkringar till oss och ser fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete!

Linkura
2019-11-25

 

Om Linkura
Linkura Àr en Linköpingsbaserad start-up som hjÀlper individer att öka sitt vÀlmÄende. Sprunget ur miljön kring Linköpings universitet har bolaget skapat en coachningsplattform som kombinerar personlig hÀlsodata med rÄdgivning och coachning. Linkura Àr ett modernt verktyg för arbetsgivare och anstÀllda som vill Ästadkomma en bÀttre balans i vardagen och sundare, trevligare och mer produktiva arbetsplatser. 

För mer information:
Tobias Widemar
Kundansvarig
073-501 24 14
tobias.widemar@linkura.se