Är det mycket just nu?

Ta kontroll över ditt välmående

Linkura är en forskningsbaserad digital tjänst som möjliggör för dig att förbättra din hälsa och förebygga sjukdom. Allt vi gör är baserat på kontinuerlig mätning av hjärtdata och AI-baserade rekommendationer. I vår app arbetar du med den digitala coachen Linus eller en personlig coach som översätter avancerad hjärtdata till insikter och rekommendationer för förbättrad återhämtning, sömn och motion.

Hitta balansen

Dagens samhälle går allt snabbare. Du utsätts under dina vakna tid för ett konstant brus av intryck och impulser samtidigt som kraven från omgivningen ökar och gränsen mellan jobb och privatliv suddas ut. Känner du igen dig?

Du är inte ensam. Stressrelaterad ohälsa är idag den snabbast växande orsaken till sjukskrivning. Stanna upp och lyssna på vad din kropp säger. Linkura hjälper dig att ta tillbaka kontrollen, minska stressen och öka din återhämtning så det finns ingen anledning att vänta.

Avancerad hjärtdata med personliga insikter

Genom avancerad EKG-teknik analyserar Linkura dina hjärtslag inom sömn, stress, fysisk aktivitet och återhämtning. På så vis får vi ut data som du själv men också med hjälp såväl personlig som digital coach kan översätta i värdefulla insikter. Insikter och rekommendationer i appen bygger på all mätdata i Linkuras stora databas. Din data matchas alltså med hjälp av AI-teknik för att lyfta fram till dig vad som funkat bäst tidigare för personer i liknande situation som du

  • 75 %  flyttas ur risk för utmattning/utbrändhet
  • Uppmätt stress sjunker med 25%
  • Uppmätt återhämtning ökar med 25%
  • Sömnkvalitet ökar med 15%
  • Fysisk aktivitet ökar med 18%
  • Skattat välmående ökar med 8%
  • 8 av 10 anger ökad produktivitet

 

Om jag vill använda Linkura?

Linkura vänder sig främst till företag och organisationer som i sin tur erbjuder Linkuraprogrammet till sina anställda/medarbetare. Om du som privatperson är intresserad så kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att komma igång. Oavsett, kontakta oss så hjälper vi dig.

Clara, 34

Clara, 34

Egenföretagare

Användarcase

Återgång från utmattning

”Det jag gillade med Linkura var att det med mätningarna blev så tydligt hur jag och min kropp mådde. Men också att jag fick tips, idéer och stöd till att göra några av de förändringar som bidragit till att jag blev friskare från min utmattning”