Våra kunder

Våra kunder finns inom vitt skilda branscher, såväl inom det privata näringslivet som i den offentliga sektorn. Storleken på kunderna varierar och vi har både nationella som internationella kunder.

Gemensamt för kunderna är att de ligger i framkant vad gäller HR och digitalisering och de prioriterar verkligen sina medarbetare. De jobbar med hållbarhet och inser att deras medarbetare är deras viktigaste resurser.

Malin Norbäck, HR-Chef på Kommuninvest

En hållbar vardag med Kommuninvest

{% trans "Vi ville erbjuda våra medarbetare verktyg och möjligheter att skapa en hållbar vardag, både vad gäller arbete och privatliv" %} - Malin Norbäck, HR-chef vid Kommuninvest.
Return On Investement 13 %

Ökad produktivitet och minskad stress

Det är en särskild känsla att göra något så viktigt för sina medarbetare samtidigt som man ser att insatsen räknas hem ekonomiskt - HR-chef och ansvarig för satsningen hos kunden.
Logotyp för TNT på byggnad

TNT på väg mot bäst stresskontroll i branschen

Programmet fick stor effekt på vår organisation - Stephen Naylor, VD på TNT.
Lillemor Bäckeper ekonomichef på Tenhults

Linkuraprogrammet når ut till de som behöver hjälp

Det är väldigt spännande att få jobba med en innovativ partner som vågar tänka nytt - Lillemor Bäckeper, Ekonomichef på Tenhults Pressgjuteri.
Föreläsning på DanagårdLiTHO

Ökat engagemang efter insatser inom stress och livsstil

Det engagemang vi sett hos personalen från första dagen då Linkura var här är riktigt härligt att se. Vid tidigare satsningar har det varit svårt att engagera alla på företaget - Pernilla Wadell, Ekonomichef på DanagårdLiTHO.