Insiktsprogrammet

Genom åren har vi hjälpt över 3000 medarbetare i 150 organisationer att förstå vad som egentligen händer i kroppen medan livet pågår. Organisationer som investerar i insiktsprogrammet beskriver det dels som en uppskattad förmån men också som ett strategiskt verktyg för att arbeta agilt, datadrivet och individanpassat med hälsa. 

Insiktsprogrammet

Tänk dig en arbetsplats där alla gör kloka val. Där engagemanget är på topp. Där organisationen både tar ansvar och levererar resultat. Där alla är sitt bästa jag.

Låter det som en utopi?

Vi menar att det är möjligt att skapa dessa platser. Och att nyckeln stavas att varje enskild medarbetare måste må bra. För forskningen är supertydlig. När alla mår bra skjuter prestation, engagemang och motivation upp i taket.

Det är med visionen om att alla har rätt att vara sitt bästa jag som vi har skapat insiktsprogrammet. Det är byggt för att skapa starka medarbetare. Hälsokloka medarbetare. Som kan ta ansvar för sin egen hälsa och prestation. Som förstår att god hälsa är positivt både för dem och för dig som arbetsgivare.

Det enklaste sättet att beskriva innehållet är som en grundkurs i mental konditionsträning. Men även om det kallas en kurs vill vi att du glömmer allt vad traditionell utbildning heter. Vi tror på kraften i ny teknik. Vi ser möjligheterna.

Därför designar vi interaktiva utbildningar i vardagen, när och där livet händer. Vår vision? Att ge alla individer förutsättningar för välbefinnande och prestation. Med en kombination av biodata och coachande samtal skapar vi unika insikter om hur kroppen reagerar på olika situationer.

Vad kan jag förvänta mig?

Stärkt medarbetarskap

Personliga hälsoinsikter hjälper dina medarbetare att stärka förmågan till ett starkt självledarskap.

Öppnare kultur

Ett gemensamt språk om hälsa både minskar stigmat och skapar förutsättningar för enklare samarbete.

 Datadrivna insikter

Genom en ökad förståelse för hälsoläget i ditt team sätter du alltid in rätt stöd, på rätt ställe vid rätt tillfälle.

Sagt av deltagare

Innan insiktsprogrammet hade jag inte en aning om vilka aktiviteter som skapade belastning eller återhämtning i min kropp. Det har verkligen varit en aha-upplevelse att se svart-på-vitt vad som pågår där inne. Tack vare små förändringar jag kunnat göra sitter jag plötsligt på tåget hem efter jobbet och har energi kvar..!

Kristian, 40

Insiktsprogrammet har gett mig flera konkreta insikter både om min sömn, återhämtning och motion. Det gör att jag framöver bättre kan prioritera det som fungerar bra och minska på det som skapar onödig belastning. För mig handlar det till exempel om att hålla i min goda sömn och att försöka bryta långa perioder av arbete utan paus.

Annika, 35

Under insiktsprogrammet har jag insett att jag ofta bokar in mig på möten men inte är helt närvarande. Det blev så tydligt i mina mätningar och i samtalen hur detta skapar onödig belastning. Har fått med mig vikten av att göra en sak i taget, sätta gränser och tydligt bestämma mig för vad jag behöver fokusera på.

Anders, 29

Vad får deltagarna?

Stärkt hälsokompetens

Genom programmet stärks kompetensen om vikten av att värna om sin mentala kondition.

Personliga insikter

Utifrån kroppens biodata skapar programmet en unik förståelse för sin egen stress, återhämtning och balans.

Ett nytt språk

Med ett gemensamt språk kring mental hälsa underlättas både kommunikation och samarbete.

Våra program

 

 

Allt vi gör bygger på att kombinera urkraften i biodata med beteendevetenskap. Tillsammans skapar de insikter, hälsokompetens och positiva förändringar.

Insiktsprogrammet

Stärker deltagarnas förmåga att förstå och ta ansvar för hälsa, välmående och prestation.

Coachprogrammet

Ger stöd att genomföra förändringar genom personlig coachning och biodata.

Fördjupningsprogrammet

Skapar en djupare förståelse för kroppens fysiologi och mentala kondition med hjälp av biodata.

Calle Henningsson
Mental konditionsexpert

Prata med våra experter
Boka kostnadsfri rådgivning!

Nyfiken på att lära dig mer om hur din organisation kan bli starkare, mer välmående och mindre sjuk genom att träna mental kondition? Just nu erbjuder vi 30 minuter kostnadsfri rådgivning om mental konditionsträning med en av våra experter!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste om mental kondition & biodata rakt till din mailkorg!